2 Aralık 2010 Perşembe

3.Gün Bu Gün Pariste Ve Yorgunuz

Gece otobüs bize göre biraz serindi , birazda gereksiz uzun molaların etkisiyle fazla uyuyamadık .

Euroline bilet satış standına gidip bir kaç gün sonrasına kişi başı 25 Euro olan Paris - Brüksel otobüs biletimizi alıyoruz .

Euroline 'ın bir kapalı otoparkın içindeki otogarından Paris 'in her yerine metro ve tren seferi bulunuyor . Paris metrosunu ve tren sistemini anlatmak gerekirse ; İstanbul ^da Gebzeden Tekirdağa kadar ve her yöne ulaşabildiğinizi düşünün . Fiyatlarsa ucuz sayılır , tek bir biletle istediğiniz yere 1,80 Euro 'ya gidebilirsiniz .

Sabah 7.30 gibi arkadaşımız bizi karşılamaya geldi ve yola çıktık . O çalışacağı için bizi otele bıraktı . Uykumuz vardı ve oda saat 11 'de boşalacaktı . Kahvaltı edip lobby 'de biraz uyukladık . Saat 11 'de odamıza çıktık ve bir kaç saat uyuduk ,

Karnımız acıkmıştı . Dominos Pizzadan 10 Euro 'ya 2 kişilik menü aldık , yandaki Türk marketinde ise yoğurt dışında aklınıza gelebilecek her şey Türk malıydı . Pınar ayranı ve Eti bisküvisi aldık .

Arkadaşımız geldiğinde evlerine akşam yemeğine gittik . Yemekte ertesi gün Champ Elysee 'den başlayarak metroyla veya yürüyerek gezmeyi kararlaştırdık .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder